Fremtidens forbrugere og kunder vil stille nye krav om, at virksomheder skal tage ansvar for samfund og miljø. Som udvikler af vedvarende energiparker kan vi hjælpe jer med at tage ansvar.

Trygt samfund

Rent miljø

GRØN ENERGI

Grønne certifikater

Med grønne certifikater bidrager din virksomhed aktivt til et mere bæredygtigt samfund. I opnår en stærk grøn profil og imødekommer jeres kunders, medarbejderes og samarbejdspartneres krav til bæredygtighed og social ansvarlighed.

SE Blue aftale

En aftale om grønne certifikater fra SE Blue betyder, at jeres strøm udelukkende kommer fra vores 216 danske landvindmøller. Vi står for alt det administrative, men I høster fordelene ved en grønnere profil.

>> Læs mere her

RECS

SE Blue aftaler bygger på Renewable Energy Certificate System (RECS), der giver sikkerhed for at strømmen er produceret, distribueret og kontrolleret i overensstemmelse med internationale regler for handel med vedvarende energi.

>> Læs mere her

Med et grønt certifikat bidrager I som virksomhed til den grønne omstilling, og gør samtidig jeres eget energiregnskab grønnere. Kontakt os og få en snak.