Som udvikler og producent af vedvarende energi, ser vi det som en del af vores opgave at hjælpe med at passe godt på de lokalsamfund, som vores anlæg er en del af. > > Læs mere

Trygt samfund

Rent miljø

GRØN ENERGI

OM OS

SE Blue blev etableret i 2013 i forbindelse med at PFA og SE (i dag en del af Norlys) køber vindmølleportefølje og serviceorganisation i DONG ENERGY WIND POWER. 

Vi driver i dag 216 landvindmøller i Danmark, hvilket gør os til en af de største spillere på området.

 

FORRETNINGSOMRÅDER

Vi arbejder med hele værdikæden: Opkøb af eksisterende vindmøller. Projektudvikling, installation og opsætning af nye vindmøller. Drift og vedligeholdelse af den samlede vindmølleportefølje.

 

MISSION

Vi vil medvirke aktivt til den grønne omstilling i Danmark gennem profitabel udvikling og drift af landvindmøller og solcelleparker.

Solidt ejerskab

Vi er ejet af PFA og Norlys. Begge solide forbrugerejede danske koncerner, som udgør et stærkt økonomisk fundament for SE Blue og samtidig bidrager til at sætte baren højt omkring vores arbejde for den grønne omstilling i Danmark.

>> Læs mere her

Socialt ansvar

I vores arbejde med at udvikle og drive landbaserende vedvarende energianlæg, tager vi ansvar for at den grønne omstilling i lokalområdet sker med stor respekt for det lokale samfund og miljø.

>> Læs mere her

Ingen er i tvivl om, at vedvarende energianlæg sikrer os en bæredygtig fremtid. Det skal blot ske hånd i hånd med, at vi bevarer og udvikler det lokale samfund. Kontakt os, hvis du vil høre vores bud på, hvordan vi gør.