Hvad siger vores partnere i lokalsamfundet?

Johanne og Jan Jacobsen, lodsejer og nabo - om Overgaard Vindmøllepark: På Charlottendal støtter vi den grønne omstilling, når der tages hensyn til lokalområdet, og vi er glade for samarbejdet med SE Blue om opstilling af nye og effektive vindmøller hos os. I udviklingsperioden har SE Blue bevist, at grøn omstilling kan ske med bred opbakning i lokalområdet ved at tage hensyn til de berørte naboer.

Johanne og Jan Jacobsen, lodsejer og nabo

Om samarbejdet omkring Overgaard Vindmøllepark

 

På Charlottendal støtter vi den grønne omstilling, når der tages hensyn til lokalområdet, og vi er glade for samarbejdet med SE Blue om opstilling af nye og effektive vindmøller hos os.

I udviklingsperioden har SE Blue bevist, at grøn omstilling kan ske med bred opbakning i lokalområdet ved at tage hensyn til de berørte naboer.

Ib Hjorth, lodsejer, Udbyneder Østergaard - om Overgaard Vindmøllepark: I udviklingsperioden har SE Blue Renewables vist sig at været en pålidelig partner som har medvirket til at sikre bred opbakning til opstilling af nye vindmøller i området ved at inddrage ønsker fra de berørte naboer.

Ib Hjorth, nabo

Om samarbejdet omkring Overgaard Vindmøllepark

 

I udviklingsperioden har SE Blue vist sig at været en pålidelig partner som har medvirket til at sikre bred opbakning til opstilling af nye vindmøller i området ved at inddrage ønsker fra de berørte naboer.